Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,298
  • Verschill

    +0,012 +4,20%
  • Volume

    820 Gem. (3M) 9K
  • Bied

    0,282  
  • Laat

    0,298  
+ Toevoegen aan watchlist

Fair Financing Firm

503 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 26 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Pitmans 23 februari 2023 10:33
    quote:

    Pitmans schreef op 20 februari 2023 12:24:

    [...]Dan heb jij het biedboekje van eerder vandaag toch niet gezien. Vóór deze opmerkelijke remonte stonden er geen 5000 stukken in de bied vanaf 0,001
    in Re op Ramptoerist : Die 'shuffle' is volgens mij al geweest.

    Gezien mijn boekie-snapshot die dag, is dit meteen een antwoord op de vraag of er interesse is in dit fonds : nee dus.

    Voor de duidelijkheid, ging toen om bied tijdens normale handelsuren tussen 0,001 en 0,35 , max €1750 dus.
  2. forum rang 8 Leefloon 23 februari 2023 10:37
    quote:

    Wereldhave schreef op 23 februari 2023 10:27:

    Wat een onzin !!
    Sterke argumentatie; over en sluiten...
  3. forum rang 8 Leefloon 23 februari 2023 10:43
    quote:

    Het mannetje van de radio schreef op 23 februari 2023 10:12:

    geinig aandeel om te volgen tijdens de RTO-ontwikkelingen
    De NPRM van pumper & dumper SchaaijPetserviceholding zou bezig zijn met het verkrijgen van een Euronext Growth-notering via Oslo Børs, voor wie graag grap op grap wil stapelen en Lavide als kandidaat voor een Noorse RTO-ingang ziet.
  4. forum rang 8 Leefloon 23 februari 2023 10:58
    quote:

    Ponzi_NL schreef op 23 februari 2023 10:31:

    hij heeft wel verstand van zaken aangaande dit soort constructies, alleen valt alles in duigen....en dat is jammer.
    Het is niet alleen de constructie, maar ook dat Lavide zelf al in duigen lag. Een gesuggereerd doel wordt niet bereikt, omdat het middel fataal lijkt te worden. Het lijkt uit te draaien op een soort "Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa", maar dan anders, die sneuvelt op formaliteiten en bijzaken. Even daargelaten of FFF het wel of niet zou redden, met de bij FFF betrokken partijen die ook een verleden met zich meedragen. Ach, het kan nog goed komen; er bestaat nu nog een beursgenoteerd Lavide, voor zolang als dat duurt...
  5. forum rang 5 ramptoerist 23 februari 2023 11:23
    quote:

    Leefloon schreef op 23 februari 2023 10:58:

    [...]
    Het is niet alleen de constructie, maar ook dat Lavide zelf al in duigen lag. Een gesuggereerd doel wordt niet bereikt, omdat het middel fataal lijkt te worden. Het lijkt uit te draaien op een soort "Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa", maar dan anders, die sneuvelt op formaliteiten en bijzaken. Even daargelaten of FFF het wel of niet zou redden, met de bij FFF betrokken partijen die ook een verleden met zich meedragen. Ach, het kan nog goed komen; er bestaat nu nog een beursgenoteerd Lavide, voor zolang als dat duurt...
    Toch wel wat vragen over de tijdlijn, en in hoeverre wie hier al dan niet verzaakt heeft door bv niet tijdig in te grijpen.
    Nui heb ik geen positie, nooit gehad, en sta ook niet in de bied, maar kan me zomaar voorstellen dat als je wel positie hebt, er vragen kunnen komen over het gevoerde beleid?
  6. forum rang 4 Hammer 23 februari 2023 11:38
    quote:

    ramptoerist schreef op 23 februari 2023 11:23:

    [...]

    Nui heb ik geen positie, nooit gehad, en sta ook niet in de bied,
    Niet eens even de moeite genomen om een nieuw tabblaadje aan te maken?
  7. forum rang 5 ramptoerist 23 februari 2023 11:41
    quote:

    Hammer schreef op 23 februari 2023 11:38:

    [...]

    Niet eens even de moeite genomen om een nieuw tabblaadje aan te maken?
    zelfs in broker excel niet!
  8. forum rang 7 Ron Kerstens 23 februari 2023 17:08
    Uiteindelijk zijn er dus vandaag, na toch een vrij dramatisch bericht, slechts iets meer dan 200k aandelen verhandeld met een (omzet)waarde van ca 34.000 euro. Het heeft allemaal wel erg weinig om het lijf.
  9. forum rang 8 Leefloon 23 februari 2023 22:25
    quote:

    Ron Kerstens schreef op 23 februari 2023 17:08:

    Uiteindelijk zijn er dus vandaag, na toch een vrij dramatisch bericht, slechts iets meer dan 200k aandelen verhandeld met een (omzet)waarde van ca 34.000 euro. Het heeft allemaal wel erg weinig om het lijf.
    Op basis van deze uitzonderlijke dag is Lavide bij de euronext.com-beurzen, in EUR, vandaag ongeveer goed voor positie 720 (van de 1504 meegenomen noteringen). Inderdaad ternauwernood het linker rijtje, en gemiddeld mogen er op langere termijn ruim 400 plekken worden opgeteld bij die 720. Vandaag een marktaandeel op de beurzen van ongeveer 0,00048%, op basis van ruim €36.000.

    Zo zie je meteen een probleem voor een Franse notering van een klein, buitenlands bedrijfje. In Amsterdam verdwijnt Lavide dan mogelijk uit beeld, en in Frankrijk zit niemand te wachten op een buitenlands bedrijfje dat biedt wat (bijna-) lege Franse hulzen ook al bieden.

    Wie Lavide hoger in lijstjes wil zien, die vindt bij de euronext.com-beurzen Lavide vandaag terug in de flop 4 van grootste dalers. Een Noors inschrijfrecht, Delta Drone dat zakte naar € 0,0001, een Franse Cybergun-warrant, en dan volgt Lavide met -45,94%.
  10. Wereldhave 24 februari 2023 00:47
    ING heeft laten zien dat het een uiterst onsympatieke bank is.
    Tegenover Lavide heeft ING zeer onredelijke praktijken gehanteerd door het voortzetten van de bankrelatie te weigeren en recent bovendien een kort geding tegen Lavide te starten om de activiteiten als listing agent stop te zetten.

    Bij bedrijven als DGB, Morefield en IEX Group waren listing agents zoals ABN AMRO actief. Ook nu ABN AMRO geen contract meer heeft met deze bedrijven, wil deze bank echter niet doelbewust bedrijven kapotmaken en stapt niet naar de rechter om dat te bewerkstelligen.

    Aandeelhouders moeten zich verenigen en ING aansprakelijk stellen voor de geleden schade, mocht Lavide als gevolg van het handelen van ING failliet gaan.

    Een bankrekening en een listing agent zijn immers essentieel voor een beursgenoteerd bedrijf. ING heeft deze diensten doelbewust geweigerd te leveren. Daarom dient ING aansprakelijk te worden gesteld voor de schade die dit veroorzaakt.
  11. forum rang 5 Gaasp 24 februari 2023 08:43
    Ze hebben bij ING een paar jaar geleden al aangegeven van Lavide af te willen, in de tijd van Azimi. Je weet wel, vage plannen met o.a. een partyboot en voetbalclub. Maar als Lavide dan 3 jaar lang geen sjoege geeft, tja dan rest alleen de rechter nog.
    Nou kan je ING wel de schuld geven dat je aandeeltjes ineens nóg minder waard zijn, maar denk eens een keer na voordat je zoiets schrijft.
  12. forum rang 4 Pitmans 24 februari 2023 09:09
    Nou nou wereldhave, dat is nogal wat, wat je hier schrijft.

    Allereerst heeft de rechter ING gelijk gegeven onder meer door te stellen dat lavide de situatie vooral aan zichzelf te danken heeft, door geen actie te ondernemen. ING is dus niet de oorzaak van de problemen, maar lavide zelf.
    Of je moet onze rechtstaat niet erkennen, dat kan natuurlijk.
    Kun je van de genoemde bedrijven DGB, Morefield en IEX Group eens aangeven wie op dit moment hun listing agent is ? Ik kan dat op hun websites en bij bijv. Euroclear of AFM niet vinden namelijk. Hooguit is te vinden bij wie ze bankieren, maar dat hoeft niet automatisch de listing agent te zijn natuurlijk.
    Overigens vind ik ook nergens nieuws over het verbreken van de relatie met hun listing agents van die bedrijven. Kun je ook daarvan eens aangeven waar dat te vinden is ?

    Ben het wel met je eens dat ING een onsympathieke bank is. Maar dat hoeft een bank ook niet te zijn, zeker niet een zakenbank. Die is gericht op het mogelijk maken van ondernemen, maar kijkt bij alles wat er gebeurt naar risico's die daarmee samenhangen. En hier is heel begrijpelijk gekozen voor een volledig opzeggen van de relatie, zoals ook door beide partijen overeen is gekomen. Volledig betekent ook echt helemaal en het is aan de betrokken partijen om, voordat ze zoiets tekenen, na te gaan wat voor gevolgen dat heeft.
    Feit dat lavide dit helemaal niet heeft zien aankomen bewijst het gelijk van ING des te meer. Maar vreemd is het niet, aangezien de CEO tot eind 2022 aangaf niet op de hoogte te zijn van de reden van opzegging, terwijl hij toch aanwezig was bij de AvA over 2021 gehouden in juni 2022, waar die reden werd gemeld.
  13. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2023 11:03
    Wereldhave heeft duidelijk dat ava verslag niet gelezen.

    Overigens had de hr Riemens het in 2021 wel bij t juiste eind .
    23 juni 2021
    "De heer Riemens kan hierover kort zijn. Lavide heeft geen activiteiten en geen inkomsten gehad. Dat
    betekent jammer genoeg dat er alleen uitgaven zijn. Deze situatie kan niet eindeloos voortduren,
    maar tot eind 2022 lukt het nog wel""
    En over NZB
    "" De heer Van der Linden vraagt wat er is gebeurd sedert het tekenen van de raamovereenkomst. Met
    een team van juristen is een plan gemaakt hoe de RTO wordt gestructureerd, legt de voorzitter uit.
    Lavide staat wel achter NZB, maar heeft nog geen onderzoek gedaan, informeert de heer Van der
    Linden. De voorzitter bevestigt dit. Dat onderzoek zal moeten uitwijzen of er body zit achter NZB. "

    "'Vroeger was een RTO heel eenvoudig, merkt de heer Van den Ouden op. Dat
    is niet meer zo, zegt de voorzitter. De toezichthouder heeft richtlijnen gegeven over de inhoud van
    het informatiememorandum.""
    www.lavideholding.com/wp-content/uplo...

    Wel opmerklijk hoe actief vdLinden ( en de huidige CEO ) bezig was ( en is ? ) met dit fonds trouwens.
  14. forum rang 7 Ron Kerstens 24 februari 2023 11:34
    Wat gaan jullie, Pitmans/Ramptoerist ed, verder met je leven doen als Lavide daadwerkelijk uit de notering gaat ? :-) Het was toch jarenlang een fijn fonds om in/over te speculeren, zwart gat hierna.
  15. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2023 11:54
    Geen zorgen, er zullen altijd weer potentiele kansenparels vol potentiele potentie opduiken waar de hall of fame zich mee inlaat.
    Je merkt overigens wel dat het eigenlijk op dezelfde voet verder gaat, enkel zie je nu dat er van platform gewisseld gaat worden.

    Dus weg van Euronext, en naar de Bondex varianten. Schaaij en kornuiten zijn nog steeds actief ..
    oa dit verhaal. www.quotenet.nl/zakelijk/a37324720/ge...
  16. forum rang 4 Pitmans 24 februari 2023 13:49
    Och hemeltje, dat had ik niet zo in de peiling met die NPRM, tegenwoordig petservice holding.
    Want dat komt verdomd dicht in de buurt van Viva Veterinary van Corilus, een prachtig stukje software voor de dierenarts, dat ooit als collateral damage van DeGro Solutions in DGB werd geschoven. Overgenomen overigens van Logtenberg
    Marcello heeft er nog slapeloze nachten van, denk ik.
    Maar goed, we dwalen af. Eerst deze farce maar eens uitzitten.

    Nee nee, we zijn dus nog lang niet klaar met ons gegoogel.

    "The animal care market in the Netherlands is worth approximately 2 billion euros, of which approximately 1 billion in pet supplies and food and approximately 0.5 billion through the more than 1,200 veterinary practices in the Netherlands."
    www.nxchange.com/nl/nprm

    www.telegraaf.nl/financieel/122403050...
    ----------------------------
    DGB geeft aandelen uit en rondt overname af

    Door ANP Producties - 25 okt. 2019 in FINANCIEEL

    Hardenberg - DGB Group heeft een aandelenuitgifte die samenhangt met een overname uit 2017 afgerond. Daarmee is de koop van VIVA Veterinary en een meerderheidsbelang in DeGroSolutions door het softwarebedrijf voor de veeteeltsector nu voltooid.

    DGB gaf 3.900.349 aandelen uit tegen de slotkoers van woensdag. Die aandelen zijn voor DeGroSolutions Holding.

    DGB kocht in 2017 VIVA Veterinary volledig en 51 procent van de aandelen in DeGroSolutions BV. De aandeelhouders van DGB hadden al in augustus 2017 hun toestemming verleend voor de aandelenuitgifte.
  17. forum rang 8 Leefloon 24 februari 2023 14:11
    quote:

    Pitmans schreef op 24 februari 2023 13:49:

    Och hemeltje, dat had ik niet zo in de peiling met die NPRM, tegenwoordig petservice holding.
    Op papier wil theoretische RTO-kandidaat Petserviceholding hetzelfde als Lavide: een notering bij Euronext, zonder dat er per se een OOB-accountant hoeft mee te gluren.

    Op 30 april 2022 heeft NPRM aangekondigd dat zij de mogelijkheden onderzoekt om een notering van de aandelen van NPRM te verkrijgen op Euronext Growth Oslo, een multilaterale handelsfaciliteit van de beurs van Oslo. Op 23 mei 2022 bevestigde NPRM haar voornemen om een notering aan Euronext Growth Oslo te verkrijgen. Doel van deze notering is om ook internationaal overnames te kunnen doen die waarde toevoegen aan de onderneming. Daarnaast is de internationale exposure aan de Euronext en de verhandelbaarheid van aandelen een groot voordeel voor bestaande en nieuwe investeerders
  18. forum rang 4 bik 24 februari 2023 15:25
    Waer kennik mie hier Steinhoffs gezien aanmeldde mien jong?
  19. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2023 15:57
    quote:

    Pitmans schreef op 24 februari 2023 13:49:

    Och hemeltje, dat had ik niet zo in de peiling met die NPRM, tegenwoordig petservice holding.

    zeker, Schaaij en gummetje van Veldhoven. Dat is dus nog steeds een zakenduo.

    ook wel SBD BV. Heel benieuwd waar men dit keer de 'instappers" vandaan heeft gehaald.
503 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 26 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel €0,55 ex-dividend
    4. HAL €2,85 ex-dividend
    5. UMG €0,27 ex-dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Fagron €0,30 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht