Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,812
  • Verschill

    -0,023 -2,70%
  • Volume

    4.736.949 Gem. (3M) 6,5M
  • Bied

    0,811  
  • Laat

    0,813  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming November 2023

3.324 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 167 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. WMMH 11 november 2023 12:29
    EMA zit in Amsterdam, dus extra streng tegen eigen bedrijven om "verstrengeling & vriendjespolitiek" idee te vermijden?? Kan.
    Nogmaals de grootste markt, VS, is al akkoord, en productie en afzet loopt. Andere markten dan de EU, zijn er genoeg, trekken zich niets aan van de EMA.
    Dit zijn de "normale" bewegingen in de EU. Zijn de ultieme ambtenaren.
    Lijkt mij als er iets was in de VS dan zou dit al lang en breed op internet te vinden zijn, met de bijkomende claims. VS is claim cultuur.
    De koers zal daar toch wel onder gebukt gaan komende weken, of niet???? Geen idee bij dit aandeel. Iets teveel EMO gestuurd.
  2. forum rang 6 fanaat 11 november 2023 12:45
    Pharming is ronduit beschamend bezig met zichzelf. Een ceo die eerst jaren volhoudt dat ruconest het gaat maken, plannen ontwikkelt om de produktie daarvan, met koeien, in eigen beheer te nemen en te vergroten en dan ineens tot de conclusie komt dat ruconest alleen in de USA gebruikt gaat worden tegen één ziektebeeld en de rest van de wereld laat vallen is wel erg ver afgedreven van zijn ideaalbeeld. Vervolgens gaat de Vries in zee met een bevriende onderneming om een door dat bedrijf afgeschoten medicijn alsnog naar de markt te brengen tegen een enorme prijs. Dit project slaagt binnen afzienbare tijd maar de ceo heeft niets geleerd van het verleden. Het produkt is nog maar net op de Amerikaanse markt en mijnheer loopt al weer toeterend voorop dat het nieuwe middel binnen afzienbare tijd meerdere aanwendingen zal hebben en dat de goedkeuring in Europa een fluitje van een cent zal zijn. Bergen personeel worden aangenomen maar de goedkeuring Ema blijft uit en wordt van kwartaal op kwartaal verschoven in de tijd. Nu staat 2024 op de agenda. Ondertussen is mijnheer manager van het jaar geworden en heeft hij en het aanpalend management zich gewenteld in hoge beloningen en bonussen. Waarvoor? Voor het aannemen van bergen personeel en een heel bescheiden gang van zaken in de onderneming zelf. De kosten lopen door en de EMA is niet tevreden. Op de beurs hebben ze een en ander vertaald in een koers van nu nog € 1 maar dit hoge koersniveau is vanzelfsprekend onhoudbaar en dat gaan de aandeelhouders voelen. Ik stel nog maar eens dat Pharming niet beurswaardig is en dat het management van dit fonds zichzelf schromelijk overschat en zichzelf veel te hoge beloningen toekent.
  3. forum rang 6 Natal 11 november 2023 12:46
    @ wmmh. Onzin. Ik denk een capaciteitstekort tav zeer gespecialiseerde immunologie. APDS is ultra rare. Vandaar de AEG.

    Op zich helemaal niet raar deze opstelling van de EMA.
    Ze willen zekerheid. En daar is de EMA voor bedoeld. Ze doen hun werk goed in deze omstandigheden.
  4. [verwijderd] 11 november 2023 12:57
    quote:

    WMMH schreef op 11 november 2023 09:46:

    Beste forumleden,

    Het is de EU!! Iedereen die met de EU, in welke vorm dan ook, te maken heeft gehad, en nog heeft, in "het werk" weet dat dit zeer stroperig & vooral langzaam gaat.

    Er zit een zeer grote bureaucratie achter, niet zoals in de VS in nl een andere mentaliteit en aanpak.
    Dit verwacht?? Ja en nee ( fijn antwoord). Gaat ook over contacten en GUNNEN. Klinkt niet zakelijk, is het ook niet.

    Heb zelf vaak genoeg meegemaakt over subsidie aanvragen, ook in de gezondheidszorg, dat het langer en langer duurt dan verwacht.

    Het zijn allemaal baasjes (ambtenaren) die zelf bepalen wat en hoe het gaat gebeuren en vooral hoe lang het gaat duren.
    En je denk alles tot in detail aangeleverd te hebben en dan nog: "ja maar dit en dat en nog meer info aub".

    In de VS loopt dit al enige tijd in de praktijk, was er iets niet goed hadden we dat al lang gehoord. Zijn daar ook niet gek, het is daar een claim cultuur bij problemen en fouten. Zie Philips met de snurk apparatuur, ea.

    Kortom EU afwachten, duurt effe. En terecht van Pharming om andere aanvragen / goedkeuringen, Japan Israel Canada VK ( weet ik welke nog) door te zetten met VS info en beslissingen ipv wachten op de EU.

    Maarrrrrrrrrrrrrrrr de koers zal volgende week wel weer kelderen, maar schept ook mogelijkheden.

    Je snijdt hier m.i. de kern van het proces aan bij de EMA in dit dossier!

    Inhoudelijk:
    Het komt natuurlijk wel vaker voor dat ambtenaren en soms ook politici moeilijke zaken voor zich uitschuiven en/of in de lade laten liggen. Heb ik zelf in de praktijk ook al vaker meegemaakt. Kan ook allemaal, ambtenaren zijn ook gewone mensen.
    Dit heeft echter vaak wel forse persoonlijke gevolgen als dat gedrag veel schade oplevert!

    De 2 rapporteur (s) van de CHMP, die de lead hebben m.i. idd de inmiddels zeer forse overschrijding van de gangbare periode van maximaal een jaar laten gebeuren.

    Dus de verantwoordelijkheid, dat er geen Expertmeeting is gekomen in september, oktober en inmiddels 10 november 2023!! en waardoor ook de advisering door de CHMP onder punt 3.1 van de maandelijkse agenda en vervolgens de besluitvorming 2 maanden later steeds weer is opgeschoven, ligt m.i. bij die ambtenaren en teamleiders van de EMA!

    Zo' n ambtenaar (-ren!) berokkent (-en) m.i. aan de EMA en Pharming forse naamschade en vertrouwen in beide bedrijven.
    M.i. zou het zeer terecht zijn van Pharming om de directie van de EMA hier op aan te spreken!

    Dat zal de directie dan m.i. binnen de EMA in het kader van de uitvoering van het eigen personeelsbeleid wel op gepaste wijze oplossen, lijkt mij!

    Als CEO Sijmen en de directie van Pharming idd gisteren actie heeft/hebben ondernomen om de Expertmeeting deze maand bij de EMA geregeld te krijgen, dan heeft hij met de directie m.i. ook heel goed werk verricht voor patiënten Pharming , aandeelhouders en heeft de EMA goed de spiegel voorgehouden en zijn ze daar wakker geworden.

    Dan hebben de forse beloningen t.b.v. de CEO en andere managementleden ook hun doel bereikt!
    Daar zitten zij m.i. voor.

    Uiteindelijk lijkt het mij nu logisch, dat in deze fase van het goedkeuringsproces en na de Expertmeeting van eind november 2023 het proces wel binnen afzienbare tijd adequaat wordt afgerond door de EMA.

    Alles overziende is er m.i. sprake van een relatief korte vertraging van het goedkeuringsproces bij de EMA en blijft verder eea ongewijzigd. De andere lopende procedures elders (Canada, Australie en Japan enz.) lopen gewoon door.

    Ik laat mij daarom graag over de verdere voortgang van het goedkeuringsproces bij de EMA verrassen komende dagen en weken.

    Resterend:
    De mooie omzetten van het 3e kwartaal 2023 en de verkopen in de VS van Ruconest en Joenja blijven voorlopig doorgaan en lijken nog steeds op te lopen.
  5. forum rang 4 souni 11 november 2023 12:58
    quote:

    Mmdeugen schreef op 10 november 2023 21:34:

    [...]

    Is hier achter de schermen niet een giga machtspel aan de gang? Ik denk, dat de leiding van Pharming vandaag laaiend is geweest op de CHMP- verantwoordelijken van de EMA!

    En vervolgens nog in deze maand een Expertmeeting heeft geeist! Om de CHMP nog een kans te geven eea te herstellen.

    Waarom;

    Het is m.i. toch wel heel erg vreemd, dat de CHMP van de EMA nu pas, heel kort na de twee vergaderingen van de CHMP onder punt 3.2 vd vergadering en de COMP -bijeenkomst van deze week het het Experteam voor eind november 2023 bij elkaar roept!,

    Sinds plm aug/. Sept is al sprake van overleg met een Expertteam!! Nu wordt plotseling een tijdstip genoemd doir de CHMP!!

    Ik kan mij voorstellen, dat Pharming de verantwoordelijken van CHMP/EMA vandaag de broek via bijv. de Directie/CEO enorm heeft opgebonden.

    En vervolgens de CHMP vd EMA nog een kans geeft om dit jaar nog met een concreet advies naar het besluitvormingsorgaan van de EMA te komen.
    Dat kan ms nog in december 2023, of onder voorwaarden van Pharming in jan. 2024.

    De EMA zet CEO Sijmen de Vries en Pharming vandaag met de door haar gevoerde procedure m.i. nl. fors voor" schut " met deze manier van besluitvormen.

    Pharming had er m.i. na inmiddels meer dan een jaar op mogen vertrouwen, dat de EMA zich aan haar eigen regels houdt.

    Zij wijken om voor ons en ws Pharming ook, onbekende redenen af van hun eigen goedkeuringsregels en benadelen hiermee wellicht patienten, Pharming en aandeelhouders.

    Dat moeten zij m.i. heeeel goed uit kunnen leggen, anders komen zij m.i. onder een vergrootglas te liggen! En ik acht juridische procedures dan niet uitgesloten!!
    Via bijv. Wetten van Openbaar Bestuur i.v.m. transparantie in besluitvormingsprocessen!

    Procedure;
    Zij zijn nl. al sinds 1 oktober 2022 bezig met het goedkeuringsproces.
    Besloten eerst samen met de FDA voor een versnelde procedure. Zou dan per 1 april 2023 afgerond zijn.
    Dan wordt het vervolgens de normale procedure.
    Dat zou maximaal een jaar duren.
    Gaat inmiddels al meer dan 15 maanden duren!

    De besluitvorming in het VK hing tot 1 jan. 2024 ook af van de EMA-goedkeuring. Per die datum geldt de eerdere verlenging niet meer (EDCRP!), om binnen 2 maanden na goedkeuring door de EMA ook goed te keuren.
    (Dan past de voorgestelde procedure door Pharming.).

    Vervolgens weten ze al sinds plm. augustus 2023 dat ze nog een Expertmeeting willen houden en nu na de CHMP-vergaderingen van 6-9 november komt er plotseling wel heel snel een zgn. Expertmeeting!

    Met de nieuwe procedure die Pharming voorstelt in januari 2024 te starten tbv de besluitvorming in Het VK, zet Pharming m.i. de EMA net zo hard voor schut, omdat zij zich niet aan hun eigen afspraken houden.

    Met het voorstel van Pharming om in januari 2024 het traject met het goedkeuringsbesluit van de FDA in de hand, geeft Pharming m.i. de EMA nog op een "nette" manier een kans om zonder veel gezichtsverlies met een gedegen advies in de volgende CHMP-bijeenkomst in dec. 2023 onder punt 3.1 op de agenda te komen of uiterljk in januari 2023, indien Pharming daarmee akkoord gaat!

    Of er komt eerst in dec. 2023 nog een tweede meeting onder punt 3.2. I.v.m. de 2e lijst van ingediende vragen en de bijeenkomst van de Expertmeeting van eind november 2023.

    Ik ben benieuwd wat over deze gevolgde procedure door de CHMP van de EMA nog in de openbaarheid komt komende tijd!

    Het verdient m.i. zeker geen schoonheidsprijs!!,

    We zullen het zien!

    Fijn weekeinde.
    Wat een totale onzin bent U hier weer aan het posten. Het ergste is dat U het zelf gelooft/wilt geloven. Pharming, laat staan de Vries heeft helemaal niets te eisen bij de EMA.
    Het komt er gewoon op neer pharming maakt zijn verwachtingen weer niet waar.
    Ze mogen gewoon het ding doen wat de EMA vraagt/eist.

    U moet hier maar eens minder obzin verkopen, niemand gelooft U überhaupt nog.

    Tiktoktiktok pharming ..........WAKE UP ( mag onderhand weleens gaan gebeuren voor de aandeelhouders)
  6. forum rang 4 Bram de Stratenmaker 11 november 2023 13:01
    Op zich helemaal niet raar deze opstelling van de EMA.
    Ze willen zekerheid. En daar is de EMA voor bedoeld. Ze doen hun werk goed in deze omstandigheden.
    [/quote] Zo denk ik ook over, en al zou Pharming de komende maand 50% dalen in waarde. Wellicht stijgt het weer met 100%. Kan je flink verdienen nog! Komen nog interessante aankoop momenten. Zuur voor diegene, die er al zwaar inzitten natuurlijk. Hou ze het komende jaar vast. Mocht je het geld, en geduld er voor hebben. Mij maken ze niet nerveus, op dit moment.....fijn weekend allemaal!!!
  7. [verwijderd] 11 november 2023 13:08
    quote:

    souni schreef op 11 november 2023 12:58:

    [...]

    Wat een totale onzin bent U hier weer aan het posten. Het ergste is dat U het zelf gelooft/wilt geloven. Pharming, laat staan de Vries heeft helemaal niets te eisen bij de EMA.
    Het komt er gewoon op neer pharming maakt zijn verwachtingen weer niet waar.
    Ze mogen gewoon het ding doen wat de EMA vraagt/eist.

    U moet hier maar eens minder obzin verkopen, niemand gelooft U überhaupt nog.

    Tiktoktiktok pharming ..........WAKE UP ( mag onderhand weleens gaan gebeuren voor de aandeelhouders)

    M.i. zijn de CEO en de directie van een bedrijf de aangewezen personen om een ander bedrijf te wijzen op omissies in hun bedrijf, in dit geval de EMA, als medewerkers hun werkzaamheden niet goed uitvoeren, waar in dit geval de EMA zelf, patiënten, Pharming en aandeelhouders schade dreigen te ondervinden.

    Lees mijn andere posting, dan begrijp je ws beter hoe e.e.a. werkt. (poster WMMH en m.i. vele anderen begrijpen het ook heel goed).

    Daar wordt deze board, zoals vaker op dit Forum aangegeven, ook fors voor beloond.

    Begrijp je nu waarvoor CEO' s en boardleden vaak zo fors worden beloond?

    Wake up!! Tiktoktiktok!! : )) Souni!

    Fijn weekeinde.
  8. forum rang 6 Natal 11 november 2023 13:10
    Pharming heeft niets maar dan ook niets te eisen. Er is altijd sprake van overleg en Pharming houdt de lippen stijf op mekaar om de sfeer en de verhouding niet te verstoren.
  9. Levenreiziger 11 november 2023 13:13
    quote:

    Bram de Stratenmaker schreef op 11 november 2023 13:01:

    Op zich helemaal niet raar deze opstelling van de EMA.
    Ze willen zekerheid. En daar is de EMA voor bedoeld. Ze doen hun werk goed in deze omstandigheden.
    [/quote] Zo denk ik ook over, en al zou Pharming de komende maand 50% dalen in waarde. Wellicht stijgt het weer met 100%. Kan je flink verdienen nog! Komen nog interessante aankoop momenten. Zuur voor diegene, die er al zwaar inzitten natuurlijk. Hou ze het komende jaar vast. Mocht je het geld, en geduld er voor hebben. Mij maken ze niet nerveus, op dit moment.....fijn weekend allemaal!!!
    Ik denk dat als je 50% daalt en vervolgens 100% stijgt, je weer bij af bent en geen cent verdient. Dit is precies wat er door de jaren heen met de pH gebeurt. Terug naar € 0,9 in de nabije toekomst en naar € 1,1 begin 2024, waarna een verhoging wordt besproken
  10. forum rang 4 G. Hendriks 11 november 2023 13:21
    quote:

    lisja schreef op 11 november 2023 10:58:

    [...]

    Kans is wanneer de keuringsinstituten per direct stoppen met hun onderzoek wanneer het elders is goedgekeurd.

    Nog beter dat men de te keuren medicijnen en therapieen verdeeld zodat dubbel of soms driedubbel werk wordt voorkomen.
    Moet men wel het lef hebben om over eigen schaduw te stappen.
    Dus de autoriteit in pak ‘m beet Oezbekistan keurt een medicijn goed en de rest van de wereld volgt dat besluit? Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel een beetje een schaduw vooruit werpen.
  11. forum rang 8 aextracker 11 november 2023 13:25
    [quote alias=fanaat id=15082147 date=202311101936]
    De optimisten kunnen hun kruit droog houden want over enkele weken kost een aandeel veel minder dan € 1. Di is geen waarzeggerij maar een antwoord op het schenden van de ene na de andere belofte van dit management.
    [unquote alias=fanaat]

    Begrijp dat fanaat zijn vingers op de koopknop gaat leggen om in te slaan, zodra de koers onder de euro 1,- daalt :).
  12. forum rang 7 Winst gevend 11 november 2023 13:30
    .
    Ik zou wel eens willen weten wat die vragen allemaal zijn die iedere keer gesteld worden door de EMA
    En ook waarom die vragen opnieuw gesteld worden.

    Jammer dat het allemaal is verplaatst is van Q4 2023 naar Q1 2024 wat betreft de conclusie.
    Hopelijk een update nog dit kwartaal wat betreft de geplande AEG bijeenkomst.

    Voorlopig zullen we het moeten doen met de komende omzet cijfers uit de US.
  13. forum rang 6 Natal 11 november 2023 13:31
    PDF. Dus zelf downloaden.

    Involvement of patients in Scientific Advisory Group.

    Google

    Op zich een gedoe om dat allemaal te organiseren. Ad hoc, dus patiënten vinden, vragen om deelname etc etc.
  14. forum rang 6 T. Edison 11 november 2023 13:34
    quote:

    Beur schreef op 11 november 2023 11:19:

    [...]Zoals ik al eens eerder opgemerkt heb hier mogen PI3K-remmers zoals Lenio bij de goedkeurende instanties vrijwel zeker op extra aandacht rekenen. De bijwerkingen kunnen bij sommige aandoeningen zoals bijvoorbeeld kanker vrij frequent en ernstig zijn terwijl de hiervoor verantwoordelijke onderliggende mechanismen niet altijd even helder zijn. Op zich is het dan niet zo vreemd dat het EMA niet zo maar wil afgaan op de onderzoeksgegevens die aangereikt worden vanuit Novartis/Ph. en de inzet van lenio bij een vrij "nieuw ontdekte" aandoening als APDS grondig wil evalueren.
    Het EMA is uiteraard op de hoogte van de opinie van de FDA maar vaart een eigen koers.

    Ik vermoed ook dat bij een 2e indicatie voor lenio waarvan sprake is er specifiek gekeken gaat worden naar de relatie lenio en de aandoening in kwestie. Dus niet een: "omdat lenio veilig en goedwerkend is gebleken bij APDS, is dat het vast ook wel voor de betreffende 2e indicatie"
    Ben het eens dat de veiligheid voorop staat. Jammer dat er vertraging is, maar dat hoort bij biotech. De kans op een succes zonder tegenslag is in biotech uniek.
    Is bij onderzoek van andere PI3k-remmers inderdaad gebleken dat er soms vreselijke bijwerkingen zijn. Deze zijn bij Leniolisib niet aangetroffen ook al lopen de onderzoeken al verschillende jaren. Lijkt het alsof je in je post aangeeft dat de aandoening mede van invloed op de bijwerking. Leniolisib was volgens mij in eerste instantie "verzonnen'" als middel tegeneen kanker, dat het positief was bij APDS was eigenlijk een mooi bij effect.
    Zolang niet anders aangetoond zal lenio ook veilig zijn bij een tweede indicatie (mogelijk niet effectief, dat is een ander punt)
  15. forum rang 8 aextracker 11 november 2023 13:42
    quote:

    Beur schreef op 11 november 2023 09:57:

    [...]Kleine maar niet onbelangrijke kanttekening: Ph. spreekt (terecht) niet over een te verwachten positieve opinie van de CHMP in Q1 2024 maar dat " Pharming verwacht nu dat het CHMP zijn advies over de handelsvergunning voor leniolisib zal uitbrengen in het eerste kwartaal van 2024".

    De kans op goedkeuring is nog steeds heel reëel maar m.i. nu wel enigszins afgenomen.
    Wat een liederlijke, vrije , negatief eenzijdige uitleg en vertaling zonder enige validatie gestoeld op de reguliere procesgang en afwikkeling van aanvragen voor handelsverguinningen en "advies CHMP";
    - Advies kan simpelweg zowel "goedkeuring" als "afwijzing" of aanvullende uitleg op vragen inhouden.

    In het geval van "rare disease medication" waar nog GEEN oplossingen voor waren (APDS) volstrekt logisch dat EMA hier zorgvuldig mee omgaat, temeer daar er eerst sinds 6 maanden op grotere schaal mee gewerkt wordt in de USA. Proces & protocol in EU werkt nou eenmaal anders dan in "de wondere wereld van Jack & Joe".
    Het inroepen van de AEG vormde al een 1e teken dat de EMA onvoldoende kennis in huis had om tot conclusies te komen.... een vorm\mix van vereiste kennis niveau (capabillity) incompetentie (competence) en zorgvuldigheid (accuracy) leidend tot een volwaardige veilige afweging of JOENJA toegelaten mag worden als rare disease treating medication.

    Blij dat het zo werkt in het algemeen belang, jammer dat het zo traag verloopt in vergelijking tot een veel slagvaardiger systeem in de USA, met mogelijk iets meer risico perceptie \ hoger niveau aan kennis aanwezig binnen de FDA.
  16. forum rang 8 aextracker 11 november 2023 13:45
    quote:

    De Leugen Detector schreef op 11 november 2023 11:05:

    [...]

    Er zijn legio aan medicijnen die in de US goedgekeurd zijn maar niet door de EMA
    Noem er eens 5 !
  17. Henk_70jaar 11 november 2023 13:55
    quote:

    aextracker schreef op 11 november 2023 13:45:

    [...]

    Noem er eens 5 !
    Zeker, hier is een uitgebreide lijst van medicijnen die door de FDA in de Verenigde Staten zijn goedgekeurd, maar niet door de EMA in Europa, inclusief de door u genoemde:

    Aducanumab (Aduhelm): Voor de behandeling van Alzheimer, goedgekeurd door de FDA in 2021, maar niet door de EMA vanwege twijfels over effectiviteit en veiligheid.
    Eteplirsen (Exondys 51): Voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie, goedgekeurd door de FDA in 2016, maar niet door de EMA vanwege zorgen over effectiviteit.
    Alpelisib (Piqray): Voor de behandeling van bepaalde vormen van borstkanker, goedgekeurd door de FDA in 2019, maar niet door de EMA vanwege zorgen over veiligheid en effectiviteit.
    Sarecycline (Seysara): Een antibioticum voor de behandeling van acne, goedgekeurd door de FDA, maar niet door de EMA.
    Lasmiditan (Reyvow): Voor de acute behandeling van migraine, goedgekeurd door de FDA, maar niet door de EMA.
    Olaratumab (Lartruvo): Voor de behandeling van bepaalde soorten weke delen sarcoom, niet goedgekeurd door de EMA.
    Inotersen (Tegsedi): Voor de behandeling van polyneuropathie bij erfelijke transthyretine-amyloïdose, niet goedgekeurd door de EMA.
    Valbenazine (Ingrezza): Voor de behandeling van tardieve dyskinesie, niet goedgekeurd door de EMA.
    Patisiran (Onpattro): Voor de behandeling van erfelijke transthyretine-gemedieerde amyloïdose, niet goedgekeurd door de EMA.
    Siponimod (Mayzent): Voor de behandeling van secundair progressieve multiple sclerose, niet goedgekeurd door de EMA.
    Brexanolone (Zulresso): Voor de behandeling van postpartum depressie, niet goedgekeurd door de EMA.
    Esketamine (Spravato): Een neusspray voor de behandeling van depressie, niet goedgekeurd door de EMA.
    Romosozumab (Evenity): Voor de behandeling van osteoporose, niet goedgekeurd door de EMA.
    Plazomicin (Zemdri): Een antibioticum voor de behandeling van gecompliceerde urineweginfecties, niet goedgekeurd door de EMA.
    Golodirsen (Vyondys 53): Voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie, niet goedgekeurd door de EMA.
    Deze lijst is een momentopname en de goedkeuringsstatus van medicijnen kan veranderen. Het is altijd raadzaam om de meest actuele informatie te raadplegen voor de laatste stand van zaken met betrekking tot medicijnengoedkeuringen.
3.324 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 167 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
    4. Shell jaarvergadering in Londen
    5. Handelsbalans maart (eurozone)
    6. Lowe's Q1-cijfers
    7. Macy's Q1-cijfers
    8. Pharming jaarvergadering
  2. 22 mei

    1. Aalberts Q1-cijfers
    2. Prijzen bestaande koopwoningen april (NL)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht