Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

72.164 Posts
Pagina: «« 1 ... 3577 3578 3579 3580 3581 ... 3609 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 closer 16 mei 2024 17:51
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 mei 2024 17:40:

    “Standing back and standing by, Mr. President,” schreef Gaetz op X, een verwijzing naar toen Trump tegen de extreem-rechtse groep Proud Boys zei dat ze “stand back and stand by” moesten staan tijdens een presidentieel debat in 2020.
    Haha, hij geeft gewoon toe dat hij komt opdraven in opdracht van Trump.
    Ze zijn in paniek.
  2. forum rang 8 closer 16 mei 2024 17:54
    Ondertussen...

    16.40 uur CEST
    Top House Republikein beweert dat transcripties niet te vertrouwen zijn nu de hoorzitting over de minachting van Garland begint

    Aan het begin van de opmaak van een resolutie door de rechterlijke commissie van het Huis van Afgevaardigden om de procureur-generaal, Merrick Garland , te minachten, betoogde de Republikeinse voorzitter, Jim Jordan , dat het vrijgeven van de opnames van Joe Biden ’s interview met Robert Hur noodzakelijk was omdat de eerdere vrijgegeven transcripties kunnen niet worden vertrouwd.

    “De opnames zijn noodzakelijk. De transcripties alleen zijn niet voldoende bewijs van de staat van het geheugen van de president … omdat het Witte Huis een staat van dienst heeft op het gebied van het wijzigen van de transcripties”, zei Jordan.

    Hij citeerde een incident uit april, breed uitgemeten door de conservatieve pers , waarin Biden tijdens een toespraak in Washington DC de instructie ‘pauzeer’ van zijn teleprompter voorlas. Een transcriptie die later door het Witte Huis werd vrijgegeven, bevatte de blunder niet, wat volgens Jordan een teken was dat de transcripties van de interviews mogelijk niet accuraat waren (...)

    Verder lezen: www.theguardian.com/us-news/live/2024...
  3. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 17:55
    Rechter Juan Merchan zit weer in de rechtbank na een korte ochtendpauze.

    De zitting is weer geopend.
  4. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:04
    Rechter Juan Merchan heeft aangekondigd dat er aanstaande woensdag geen zitting zal zijn zoals gebruikelijk, nadat hij eerder het idee had geopperd om de zitting dan te houden om een aantal komende vrije dagen in te halen.

    Sommige juryleden hadden aangegeven dat ze die dag niet konden werken, “dus dat is van de baan”, zei Merchan, AP meldde.
  5. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:08
    Trump advocaat Todd Blanche vroeg Michael Cohen over zijn wens om in het Witte Huis te werken en zijn wens om in aanmerking te komen voor het hoofd van de staf.

    Cohen zei:

    Ik zou graag in aanmerking zijn gekomen voor ego purpose.
  6. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:24
    Trump advocaat Todd Blanche ondervroeg Michael Cohen over zijn sms'jes met zijn dochter waarin ze een mogelijke rol als stafchef van het Witte Huis voor Cohen bespraken.

    “En je zei: ‘Hij is aan het pushen als een gek,’” citeerde Blanche de tekst van Cohen waarin Cohen verwees naar de pogingen van Reince Priebus om de positie te bemachtigen - wat hem uiteindelijk ook lukte.

    Blanche vroeg Cohen verder of hij zijn dochter had verteld dat hij teleurgesteld was dat Priebus uiteindelijk voor de functie werd gekozen. “Dat ik niet in aanmerking kwam, ja meneer,” zei Cohen.

    Blanche vroeg Cohen verder of hij teleurgesteld of “in verlegenheid gebracht” was met het feit dat hij alleen overbleef met de rol van persoonlijk advocaat van de Amerikaanse president na “al het werk” dat hij voor Trump heeft gedaan.

    “Dat is niet juist,” zei Cohen.
  7. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:27
    Terwijl Trump-advocaat Todd Blanche Michael Cohen vraagt naar zijn tijd in het Witte Huis, lijkt Donald Trump Cohen aandachtig aan te staren.
  8. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:38
    Trump-advocaat Todd Blanche vroeg Michael Cohen ook of hij zijn teleurstelling had geuit tegenover Darrell Scott, een pastor en voormalig lid van Trump's Diversity Coalition, over het feit dat Trump hem niet in de regering had opgenomen.

    “Niet in de regering, ik wist welke rol ik wilde,” zei Cohen. Hij voegde eraan toe:

    Ik heb misschien frustratie geuit.

    Blanche vroeg Cohen ook waarom hij wilde dat Scott namens hem zou pleiten bij Trump, ondanks Cohen's getuigenis dat hij Trump bijna dagelijks sprak tijdens de campagne.

    Als antwoord zei Cohen:

    Het is altijd goed om iemand anders te laten pleiten.
  9. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:43
    Trump advocaat Todd Blanche brengt het feit ter sprake dat Michael Cohen afgelopen november een AI-tool van Google gebruikte om zijn advocaat te helpen bij het aanvragen van een vervroegde beëindiging van zijn vrijlating onder toezicht.

    De AI tool produceerde drie nepzaken, waarvan Cohen toegeeft dat hij ze doorgaf aan zijn advocaat, die ze vervolgens gebruikte in de brief voor vervroegde beëindiging. Blanche vraagt:

    De drie zaken die u aan uw advocaat gaf waren geen echte zaken, klopt dat?

    “Dat klopt,” antwoordt Cohen. Blanche vraagt:

    En je wist dat je advocaat die zou gebruiken ter ondersteuning van je aanvraag?

    “Ja,” zegt Cohen. Blanche lijkt dit voorbeeld te hebben opgenomen om Cohen af te schilderen als een schurk die ook meer problemen creëerde dan oploste.

    De parallel voor de jury zou kunnen zijn dat Cohen in de zwijggeldregeling uit eigen beweging een terugbetalingsplan voor het zwijggeld bedacht, waarbij hij half zo slim probeerde te zijn en iedereen in de problemen bracht.
  10. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 18:49
    Het kruisverhoor duurt nu al meer dan drie uur en Michael Cohen heeft zijn kalmte in de getuigenbank grotendeels weten te bewaren.

    De voormalige fixer van Trump keek soms wat verzonken en verward, maar bleef voor het grootste deel kalm en evenwichtig, en beantwoordde veel van Blanche's vragen met “Ja, meneer” en “Nee, meneer”.
  11. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 19:03
    Trump advocaat trekt Cohen's getuigenis over telefoontje naar Trump in oktober 2016 in twijfel

    Trump-advocaat Todd Blanche vraagt Michael Cohen naar een gesprek op 24 oktober 2016, waarvan Cohen getuigde dat hij belde om Donald Trump te spreken om “de zaak Stormy Daniels en de oplossing ervan te bespreken”.

    Op de vraag wat zijn herinnering van dat gesprek was, zei Cohen:

    We hebben over de zaak gesproken en het is opgelost.

    Blanche vraagt Cohen nu rechtstreeks of hij dinsdag in zijn getuigenis heeft gelogen dat hij Schiller heeft gebeld en in oktober 2016 telefonisch met Trump heeft gesproken en Trump heeft verteld dat hij doorging met het zwijggeld voor Stormy Daniels.

    Blanche suggereert, gebaseerd op teksten uit die tijd, dat Blanche Schiller vooral belde om te klagen dat hij werd gebeld door een 14-jarige - en niet genoeg tijd zou hebben gehad in een gesprek van 1:36 om Trump ook op de hoogte te stellen van de deal.
  12. forum rang 8 closer 16 mei 2024 20:22
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 mei 2024 19:03:

    Blanche suggereert, gebaseerd op teksten uit die tijd, dat Blanche Schiller vooral belde (...)
    Foutje bij The Guardian, met die tweede Blanche zal Cohen bedoeld zijn.
  13. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 20:24
    Michael Cohen zit weer in de getuigenbank. Trump advocaat Todd Blanche is begonnen met het kruisverhoor.
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 16 mei 2024 20:50
    Biden versus Trump 2024:
    Biden verliest steun onder de belangrijkste stemblokken.

    Bidens aanpak van de oorlog tussen Israël en Hamas heeft de Democratische partij gebroken en de aanhoudende zorgen van kiezers over de economie keren om.
    ze lopen weg van de president.

    TEGEN
    Uit peilingen blijkt consequent dat Biden – en de Democratische partij als geheel – de steun heeft verloren onder belangrijke demografische groepen, waaronder zwarte, latino- en jongere kiezers.

    En uit een recent onderzoek van de Wall Street Journal bleek dat meer zwarte kiezers zeiden dat ze richting Trump neigden dan in 2020, waaronder 30% van de zwarte mannen (12% van de zwarte mannen stemde in 2020 op Trump, volgens AP VoteCast), en 11% van de zwarte vrouwen (6% van de zwarte vrouwen stemde in 2020 op Trump).
  15. forum rang 9 gnocchi. 16 mei 2024 20:54
    Trump advocaat Todd Blanche vraagt Michael Cohen of hij ooit iemand anders heimelijk heeft opgenomen behalve verslaggevers?

    Cohen zegt dat hij voormalig CNN-voorzitter Jeff Zucker heeft opgenomen tijdens een evenement en Donald Trump tijdens een ander evenement.
  16. forum rang 8 Lepre Chaun 16 mei 2024 20:56
    De Biden-campagne is ‘in paniek’ na de grote opkomst van Trump in de peilingen, zegt Gingrich

    NEWT GINGRICH: Trump is nu in de aanval. Trump wint aan momentum. En hier is het probleem dat Biden veel geld heeft. Ja, het maakt mij niet uit hoeveel advertenties je koopt. Mensen gaan naar de supermarkt en beseffen dat je liegt. Ze kunnen het Amerikaanse volk er niet van overtuigen dat dit werkt.
    Ze kunnen jonge mensen die het zich niet kunnen veroorloven een huis te kopen er niet van overtuigen dat dit werkt.
    Ze kunnen de mensen die miljoenen illegalen de grens zien oversteken er niet van overtuigen dat
    dit werkt.

    Voormalig president Trump accepteerde het aanbod van president Biden om in juni en september met hem op televisie te debatteren. Nadat Trump had laten weten dat hij aanwezig was, zei Biden in een bericht op X dat hij “een uitnodiging had ontvangen en geaccepteerd” van CNN voor een debat op 27 juni. ‘Aan jou, Donald. Zoals je zei: overal, altijd en overal’, schreef Biden. Toen hem om commentaar werd gevraagd, vertelde Trump aan Fox News Digital dat hij het zal accepteren en “er zal zijn”. De Republikein voegde eraan toe dat hij "ernaar uitkijkt om in het prachtige Atlanta te zijn." “Crooked Joe Biden is de slechtste debater die ik ooit heb meegemaakt – hij kan geen twee zinnen aan elkaar plakken”, zei Trump tegen Fox News Digital.
    "Crooked is ook veruit de slechtste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten."

    www.foxnews.com/media/biden-campaign-...
72.164 Posts
Pagina: «« 1 ... 3577 3578 3579 3580 3581 ... 3609 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.401
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.057
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.790
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.450
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.823
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.037
Air France - KLM 1.024 34.407
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.553
Allfunds Group 3 1.241
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 343
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.597
AMG 965 126.811
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.220
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.815
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.208
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.329
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.795
ASML 1.762 77.992
ASR Nederland 18 4.181
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.826
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 juni

    1. Vergadering OPEC+
  2. 03 juni

    1. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex industrie Caixin mei (Chi)
    3. Omzet detailhandel april (NL)
    4. DSM-Firmenich Beleggersdag
    5. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    6. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (Dld)
    7. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (VK)
    8. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (eur)
    9. Inkoopmanagersindex industrie (S&P) mei def. (VS)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht